De meest gefotografeerde bezienswaardigheden

bezienswaardigheden

Ben jij ook helemaal gek van het fotograferen van bezienswaardigheden? Dan hebben we een aantal mooie items voor je die beslist de moeite waard zijn om voor de lens te hebben. Over de hele wereld zijn prachtige bezienswaardigheden die je vanuit verschillende invalshoeken kunt fotograferen. Wanneer je van reizen én fotograferen houdt, is dit de uitgelezen kans om al dit moois op de gevoelige plaat vast te leggen.

Leuk om dit samen met anderen te doen, bijvoorbeeld de fotografieclub waar je lid van bent. Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende opslagcapaciteit heeft, laat je voor de hele groep usb sticks met opdruk maken. Een leuke én handige gadget waar iedereen blij van wordt.

Fotogenieke bezienswaardigheden in New York

Al denk je bij New York dat het Vrijheidsbeeld misschien het meest gefotografeerd wordt, toch is dat niet zo. Met stip op nummer één staat het Guggenheim Museum. Dit bijzonder vormgegeven gebouw is een ware blikvanger. Het wordt ook weleens vergeleken met een omgekeerde bloempot. Het Guggenheim museum is te vinden aan de oostzijde van het Central Park.

Ook de felle lichten van Times Square maken het een ideale locatie om foto’s te maken van New York. En als je toch in Amerika bent, plan dan ook zeker een bezoekje aan de Niagarawatervallen. Bij deze grootste en bekendste waterval ter wereld kun je je hart ophalen tijdens het fotograferen.

In hogere sferen

Wil je een excentrieke bezienswaardigheid fotograferen? Ga dan naar Dubai. Daar vind je het hotel Burj Al Arab, het twee na hoogste hotel ter wereld. Het ontwerp heeft nog het meeste weg van een gigantisch zeil van een schip. Zoek je het letterlijk en figuurlijk hogerop? Onderneem dan een klim naar de top van de berg Corcovado in Brazilië. Hier staat een 38 meter hoog standbeeld van Jezus Christus dat uitkijkt over de stad Rio de Janeiro. Niet alleen van het beeld zelf kun je prachtige foto’s maken, maar ook van het panoramische uitzicht dat je vanaf hier hebt.

Dichter bij huis

Ook in Europa zijn genoeg bezienswaardigheden die het fotograferen meer dan waard zijn. Wat te denken van Buckingham Palace in Londen. Het is een zeer indrukwekkend koninklijk gebouw en natuurlijk moet je ook de wisseling van de wacht vastleggen met je fototoestel. Prachtige plaatjes kun je ook schieten bij de wereldberoemde Trevifontein in Rome.

Vergeet vooral niet om muntjes mee te nemen. Traditiegetrouw worden deze in de fontein gegooid, met de rechterhand over de linkerschouder. Ook het amfitheater het Colosseum is de moeite waard om voor eeuwig vast te leggen in de fotoverzameling. Een andere, zeer indrukwekkende bezienswaardigheid om te fotograferen is de Berlijnse Muur.

Delen van de muur zijn blijven staan en herinneren ons aan de voormalige scheiding tussen Oost- en West-Duitsland. Tot slot nog Frankrijk. De Eiffeltoren mag natuurlijk niet ontbreken in je verzameling foto’s. En als je dan toch in Parijs bent; ga ook naar de Arc de Triomphe toe. Dit grootse monument verdient het zeker om vanuit alle invalshoeken een kiekje te nemen.

Plaats een reactie

Favicon Bitstraat.nl

Koers verwachtingen

Disclaimer

Op bitstraat.nl vind je veel koers data. Het is de bedoeling dat je ervan kunt leren, maar het is geen advies. Doe altijd je eigen onderzoek en investeer nooit geld dat je niet kunt missen.

Trade the Future 🚀Koop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange van Nederland.
  • Handige Mobiele App
  • Stakingopbrengsten
  • Veiligheidsmaatregelen