Beste crypto exchange apps van 2023

beste crypto exchange apps

Met een crypto exchange app kun je makkelijk crypto munten kopen, beheren en verhandelen. Er zijn tegenwoordig talloze apps beschikbaar, wat het uitkiezen van de beste en meest betrouwbare crypto exchange app een enorme uitdaging maakt in het jaar 2023. Ben je van plan om binnenkort te gaan starten met crypto? Wij hebben hieronder een lijstje gemaakt van de top 5 beste crypto exchange apps van 2023.

1.    Binance

De wereldwijd populaire crypto exchange app Binance heeft een prachtige vormgeving die gebruikersvriendelijk is. Alle informatie is namelijk overzichtelijk gepresenteerd en je hebt direct een basisoverzicht. Je kunt Binance daarnaast gebruiken voor verschillende crypto munten en de lijst breidt zich steeds uit. Je kunt als gebruiker kiezen voor twee versies: een basis of een geavanceerd account.

2.    Bitvavo

Bitvavo is een Nederlandse crypto exchange app die in 2017 gelanceerd is. Bitvavo is een zeer gebruikersvriendelijke app die transparante prijzen en lage marges hanteert. Je kunt met Bitvavo daarnaast via IDEAL betalen en hier komt nog bij dat het om een Nederlandse app gaat. Nog een reden waarom Bitvavo één van de beste crypto exchange apps van 2023 is, is omdat het gaat om de goedkoopste crypto exchange app van Nederland. Bij Bitvavo zijn de toeslagen namelijk minimaal.

3.    Bitpanda

Eén van de beste crypto exchange apps van 2023 volgens talloze gebruikers is Bitpanda. Bitpanda is opgericht in 2014 en heeft zich inmiddels rond Europa verspreid. Tegenwoordig staat Bitpanda bekend als dé goedkoopste manier om crypto munten te kopen. Naast crypto munten kun je bij Bitpanda je portfolio ook diversifiëren met Bitpanda Metals, oftewel verzekerde edelmetalen.

4.    Coinbase

Verschillende gebruikers maken tegenwoordig al gebruik van de internationaal bekende en zeer gebruikersvriendelijke crypto exchange app Coinbase. De betrouwbare Coinbase bestaat al sinds 2012 en biedt de mogelijkheid om diverse crypto munten te verhandelen, beleggen en bewaren. De app Coinbase is geschikt voor zowel beginners als geavanceerde spelers die een praktische wallet zoeken om direct crypto munten te kopen en verkopen.

5.    DEGIRO

De populariteit van de crypto exchange app DEGIRO is voornamelijk te danken aan de voordelige transactiekosten die gehanteerd worden, het eenvoudig aanmeldproces, de betrouwbaarheid, de klantvriendelijkheid, de gebruikersvriendelijkheid van de app en ook het uitgebreid aanbod aan beleggingsopties. Vergelijk bij het kiezen van de beste crypto exchange app eerst verschillende apps zodat je sneller kunt kiezen voor de app die het beste bij je past.

Plaats een reactie

Favicon Bitstraat.nl

Koers verwachtingen

Disclaimer

Op bitstraat.nl vind je veel koers data. Het is de bedoeling dat je ervan kunt leren, maar het is geen advies. Doe altijd je eigen onderzoek en investeer nooit geld dat je niet kunt missen.

Trade the Future 🚀Koop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange van Nederland.
  • Handige Mobiele App
  • Stakingopbrengsten
  • Veiligheidsmaatregelen