Wat is de Troy verwachting? TROY koers, historie & data

Er zijn inmiddels vele crypto valuta en er komen iedere dag meer bij. Het is daarom soms lastig om een duidelijke verwachting te vormen over de potentie van een project, waaronder bijvoorbeeld Troy. Op onze website ondersteunen we je hiermee door de beste coin data te geven. Jij zal op die manier een eigen visie vormen en bent nooit meer overgeleverd aan de ‘influencers’ op Twitter die foute voorspellingen uitspreken.

In dit artikel vertellen we jou de belangrijkste informatie rondom Troy. We gaan in op de Troy verwachting, de TROY koers en vertellen je meer over de historische koers. Uiteraard bespreken we op welke crypto data je nu écht moet gaan letten om succesvol te investeren in Troy.

Troy koers & historie

Troy is een cryptocurrency met een market cap van $ 24,973,134. Daarmee staat het op positie 968 van coinmarketcap. De Troy koers staat op een waarde van $ 0.013122. De afgelopen 24 uur was het prijsverschil van de TROY coin -2.07% , ter vergelijking, in de afgelopen zeven dagen was dit verschil -5.60%.

De Troy All Time High bevindt zich op een koerswaarde van $ 0.036524 (April 17, 2021). Zodra we gaan uitrekenen wanneer dit voor het laatst is gebeurd is de uitkomst 228 dagen. Wij ervaren bij cryptovaluta’s behoorlijk vaak dat de koerswaarde na een All Time High nog krimpt om vervolgens opnieuw een poging te doen om het record te verbreken.

De All Time High staat in relatie met de marktcyclus. Wij noemen dit ook wel een bull markt (tijden waarin de indexen uitsluitend lijken te stijgen) en bear markt (tijden waarin indexen uitsluitend lijken te zakken). Deze stemming is belangrijk voor crypto beleggers en het is daardoor een zwaarwegende component voor de Troy waarde.

Het is nuttig om dergelijke inzichten in de gaten te houden, aangezien jij hiermee relatief eenvoudig patronen kunt detecteren. Zou jij iets kopen als je niet precies weet wat het is? Rationeel gezien klinkt dit niet echt natuurlijk. Desondanks zien wij dit regelmatig gebeuren in het circuit van de cryptocoins.

Er zijn maar weinig beleggers die écht de moeite nemen om de Troy koers kritisch te analyseren. Alleen maar kijken op basis van een TROY voorspelling van een influencer mislukt vaak. Het is beter om jezelf de volgende (kritische) vragen te stellen:

 • Wat doet de algemene ontwikkeling in de TROY koers? 

Loopt de index na een langere tijd omhoog of naar beneden? Onderzoek hiervoor diverse tijdframes, bijvoorbeeld de laatste 7 dagen, 30 dagen en de laatste 6 maanden.

 • Op welke wijze komt de index tot stand?

Hebben koersstijgingen in het verleden een verband gehad met innovatie of was de toename slechts vanwege een pump en dump? 

 • Is Troy levensvatbaar?

Belegt iedereen in de crypto valuta doordat er dikke prijsverhogingen belooft zijn of is Troy werkelijk met iets in de weer dat onze wereld voorgoed kan omtoveren?

 • Troy team

Wat voor mensen zijn er met het crypto project aan de gang? Is dit één developer of is er een groep met ontwikkelaars van over de hele aardbol al jaren met het crypto project bezig?

Al dit soort onderzoeksvragen zorgen ervoor dat je een juister beeld hebt over de potentie van Troy. Daarnaast is het belangrijk om ook te bedenken dat niet ieder crypto project voor iedere belegger weggelegd is. Sommige beleggers hechten betekenis aan milieuvriendelijke (crypto) projecten, de ander aan crypto projecten in de gezondheidszorg en weer een ander kijkt slechts naar het hoogste winstopbrengst. 

Je belegt jouw geld en alleen jij zou daarom moeten beslissen waarin je dit belegt. Door de TROY koers goed te kennen en dit in de gaten te houden over de lange termijn weet je precies wanneer het een mooi punt is om in of uit te stappen. Je bepaalt zo voor jezelf de enige belangrijke Troy koers verwachting. Om de koersinzichten van jaren geleden te kunnen analyseren vind je hieronder de complete Troy koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

De complete data inzichten rondom de TROY coin

Een bekende maatstaf voor het succes van Troy is de TROY coin. In cryptotermen ook wel tokenomics genoemd, kortom alle elementen die rondom de cryptovaluta interessant kunnen zijn voor een investeerder. Je kan hierbij denken aan de wijze waarop de TROY token functioneert, welk gebruik het heeft op de netwerk technologie en natuurlijk ook hoe deze crypto aan de ‘achterkant’ gemaakt is. 

De schaarsheid van de Troy coin is een belangrijk onderdeel in de gehele opzet. Hoeveel tokens zullen er in totaal worden uitgegeven en hoeveel cryptomunten zijn er nu al vrijgegeven? Als vuistregel kun je onthouden dat hoe meer cryptomunten er al zijn vrijgekomen, hoe interessanter dit is voor de naderende notering. Je kan dit doormeten door de recente supply (1,900,000,000 TROY) te vergelijken met de totale voorraad (10,000,000,000 TROY).

Ook zijn er, om de toekomstige koerswaarde van de TROY coin te beoordelen, nog andere belangrijke zaken die jij zou moeten doormeten:

 • Is de cryptotoken benodigd op het netwerk?

Daarmee bedoelen wij of de cryptomunt serieus iets toevoegt aan het ontwerp of dat deze alleen bestaat om geld te verdienen voor betrokkenen.

 • Hoeveel nieuwe munten verschijnen er in totaal nog bij?

Het is nuttig om te bekijken of een coin tot in de onbeperktheid gecreëerd kan worden of dat er een cap aan zit. Ook het tempo waarmee nieuw geminende TROY munten geboren worden is doorslaggevend voor het succes van je belegging.

 • Kan het gebruik van de token evenredig toenemen?

Gaat het over een crypto coin die meer gebruikt moet worden wanneer de blockchain groter wordt en is de TROY coin dus daadwerkelijk gekoppeld aan de blockchain of niet? 

Door antwoord te geven op dit soort vragen en dit te mixen met de use-case en de TROY coin kun je hopelijk een prognose maken van de potentie van de TROY crypto waarde. Ook op dit element zijn voor mijn gevoel ruim 90% van de beleggers nonchalant. Door dit huiswerk netjes te doen ga je uitblinken en veel meer geld verdienen aan je vakkundigheid.

* Currency in USD
Historical Price for Troy
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is de Troy voorspelling?

De Troy verwachting is moeilijk te voorspellen. Door correct onderzoek te doen en de gegevens in dit artikel in je achterhoofd te houden moet je een eigen prognose gaat vormen over het cryptocurrency project. Daardoor kun je zelf een verwachting maken en uiteindelijk een betrouwbare Troy koers verwachting uitstippelen voor de toekomst. Daarnaast is het hierbij van belang om dit voor zowel een korte- als lange periode uit te stippelen.

De Troy verwachting voor 2021 kan een beetje kort dag zijn. Plotselinge uitschieters door het meest recente Troy nieuws, het globale gevoel of gewoon mismanagement vanuit het crypto team kunnen bepalend zijn. Het tegenovergestelde is daarentegen ook zo. Onvoorziene nieuwe samenwerkingen of het uitbarsten van een nieuwe bull markt kunnen voor een aanzienlijke waardestijging zorgen. 

Kijken we verder vooruit, bijvoorbeeld naar de Troy verwachting voor 2024, 2026, 2031? Dan gaat het al afwijkend. Wanneer wij het verleden van de crypto markt bekijken is de markt eigenlijk in een rechte lijn naar boven gegaan. De crypto markt is een van de snelst opkomende markten uit het verleden en dit zorgt voor een grote winst.

Of TROY nu de cryptomunt is die zal omhoogkomen of niet is moeilijk te voorspellen. Wel staat het vast dat in de crypto wereld menige coins kunnen zorgen voor flinke rendementen. Het is straks aan jou om uitgebreid je onderzoek te doen en de meest interessante cryptocurrency eruit te selecteren. Hoe beter jij je Troy crypto prognose onderbouwt, hoe aannemelijker het vooruitzicht is dat jij de correcte keuzes maakt.

Tip: Leren over het geld verdienen met bitcoin en cryptocurrency? Met deze Gratis Masterclass zit je gebakken.

Waar kan ik Troy kopen?

Na je onderzoek kom jij ten slotte op het punt terecht dat jij een keuze gaat maken, wel of geen TROY kopen. Als je vertrouwen hebt in het perspectief van Troy moet je kopen. Verwacht jij dat de crypto coin geen potentie heeft? Dan adviseren wij om ver uit de buurt te blijven van de markt.

Ga in dit geval alleen uit van je persoonlijke TROY verwachting en laat je niet snel beïnvloeden door fake news. ‘Crypto goeroes’ en diverse personen op social media zullen je frequent onrealistische voorspellingen aan te leunen. In de meeste situaties maak je de beste keuze om hier niet naar te luisteren. Vooral omdat je niet weet wat de gedachte is van dit type adviezen.

Wil je Troy kopen omdat het goed aansluit bij jouw eigen opvatting en omdat je vermoed dat het (behoorlijk) in waarde kan oplopen in het vooruitzicht? Dan kun jij op diverse crypto platformen terecht. Direct hieronder vind je mijn favoriet:

Bitvavo is de bekendste exchange van Nederland. Het platform heeft de voordeligste handelskosten, vult regelmatig het assortiment aan cryptocurrency aan en heeft een goede koppeling met je bankrekening. Eenvoudig geld storten met iDEAL en je gemaakte winst binnen 24 uur weer op je bankrekening.

 1. Account aanmaken via onderstaande knop
 2. De verificatie doorlopen (paar dingen uploaden, zo gebeurt)
 3. Je bankrekening koppelen (via een soort van tikkie € 1 overboeken, 30 seconden)
 4. Geld storten met iDEAL
 5. Je euro’s omwisselen voor je gewenste cryptocurrency

Maak je een gratis account aan via onderstaande link? Alleen dan krijg je een welkomstbonus van € 1000 aan handelskosten cadeau.

Het laatste Troy nieuws

Zoals hiervoor al benoemd is, is het Troy nieuws van vandaag de dag erg relevant voor jouw observatie. Je blijft hierdoor namelijk op de hoogte van het actuele nieuws en je weet onmiddellijk of er nieuwe functies toegevoegd worden aan het crypto project.

Door goed op de hoogte te zijn van het laatste TROY nieuws ben je het grote publiek voor en hoef je nooit meer op onbekenden te vertrouwen voor je nieuws. Volg voortdurend het officiële Twitter-account van jou favoriete cryptovaluta’s en verplicht jezelf dat jij dit elke dag even checkt.

Actualiteiten over bijkomende functies, maar ook eventuele schandalen weet je zo als eerste en jij kunt dus ook eerder meer Troy bijkopen of anderzijds verkopen mocht dat nodig zijn. Al de informatie in deze blog samen ondersteunt jou hopelijk met het opstellen van een krachtige Troy verwachting. Veel voorspoed met traden!

Wat is Troy?

Troy is tegenwoordig de nummer 968 op de stand van de grootste cryptocurrencies. De cryptovaluta heeft een market cap van $ 24,973,134. De Troy koers heeft een koerswaarde van $ 0.013122. De laatste 24 uur was het handelsvolume Troy.

Gaat de Troy koers toenemen of zakken?

Geen persoon kan garanderen of de Troy koers gaat aantrekken of dalen in de toekomst. De algemene crypto markt zal hoogstwaarschijnlijk blijven aantrekken. Het is aan jou als belegger om na te gaan of en welke projecten mee zullen groeien (in notering).

Wat is de TROY coin?

Als je geïnteresseerd bent in Troy dan koop je de TROY coin. Op het netwerk wordt het toegepast en investeerders kopen het als ze ervan overtuigd zijn dat de notering in de toekomst zal pieken. Door het traden in bijvoorbeeld TROY worden winsten gemaakt en hier zijn al veel mensen heel vermogend door geworden.

Wat is de Troy koers in euro?

De Troy koers is in euro op dit moment 0,011650 waard.

Wat is de Troy koers in dollar?

De Troy koers is in dollar op dit moment $ 0.013122 waard.

Hoe stijgt de Troy koers?

De TROY koers ontstaat door vraag en aanbod. Zodra opeens veel personen Troy willen verhandelen schiet de vraag ‘door het dak’, echter niet per se het aanbod. Investeerders bieden ,zodra dat gebeurt, onderling tegen elkaar op om toch Troy te kunnen inkopen. De prijs klimt hierdoor en dat maakt de koers zo vluchtig.

Hoe daalt de Troy koers?

De TROY koers ontstaat door vraag en aanbod. Als geen persoon Troy wil kopen en er toch personen zijn die hun TROY wél willen verkopen moeten zij de vraagprijs wel verlagen om een koper te vinden. Verhandelen plotseling veel personen op hetzelfde moment hun coins? Dan gaat de koers snel dalen.

Hoe kan ik Troy opbergen?

Op de meeste crypto-exchanges krijg je automatisch een crypto-wallet waarin je jouw Troy kunt opbergen. De betrouwbare manier om jouw cryptocoins op te bergen is echter een fysieke stick zoals de Ledger of Trezor.

Favicon Bitstraat.nl

Koers verwachtingen

Disclaimer

Op bitstraat.nl vind je veel koers data. Het is de bedoeling dat je ervan kunt leren, maar het is geen advies. Doe altijd je eigen onderzoek en investeer nooit geld dat je niet kunt missen.