Wat is de Lyra verwachting? LYR koers, historie & data

Er zijn inmiddels talloze crypto projecten en er worden constant nieuwe projecten gemaakt. Het is daarom soms lastig om een goede prognose te vormen rondom de toekomstige waarde van een crypto project, waaronder o.a. Lyra. Op bitstraat.nl ondersteunen wij je hiermee door de beste inzichten te geven. Jij zal op deze manier een eigen visie vormen en bent niet meer overgeleverd aan de ‘crypto goeroes’ op Twitter die foute verwachtingen uitspreken.

In dit artikel vertellen wij jou de belangrijkste informatie over Lyra. We gaan dieper in op de Lyra verwachting, de LYR koers en gaan dieper in op de historische koers. Ook bespreken we op welke data je écht moet gaan letten om met beleid te investeren in Lyra.

Lyra koers & historie

Lyra is een cryptovaluta en heeft een market cap van $ 2,028,293. Daarmee bezetten ze positie 2067 van coinmarketcap. De Lyra koers heeft een waarde van $ 0.000203. De laatste 24 uur was het waardeverschil van de LYR coin -4.89% en in de laatste 7 dagen was dit verschil -7.41%.

De Lyra All Time High staat op een waarde van $ 0.000994 (March 20, 2021). Wanneer we gaan kijken wanneer dit voor het laatst is gebeurd is de uitkomst 256 dagen. We merken bij cryptocurrencies behoorlijk frequent dat de prijs na een All Time High opnieuw een dipje krijgt om later nogmaals een poging te doen om de All Time High te verbreken.

Dit heeft te maken met de marktcyclus. We duiden dit ook wel als een bull markt (tijden waarin de noteringen enkel lijken te pieken) en bear markt (periodes waarin prijzen enkel lijken te zakken). Dit gevoel is van belang voor investeerders en het is daarom een behoorlijke component voor de Lyra waarde.

Het is goed om dit soort coin data te observeren, aangezien je hiermee betrekkelijk eenvoudig trends kunt bepalen. Durf je iets te kopen wanneer jij je er nog niet in hebt verdiept? Rationeel gezien klinkt dit niet echt natuurlijk. Desondanks zie je dit vaak gebeuren in het milieu van de cryptovaluta.

Er bestaan maar zelden beleggers die serieus de poging doen om de Lyra koers uitgebreid onder de loep te nemen. Enkel en alleen kijken naar een LYR voorspelling van iemand die je nog nooit hebt gezien schiet niet op. In plaats daarvan werkt het beter om je de komende vragen te stellen:

 • Wat is de globale ontwikkelingslijn in de LYR koers? 

Beweegt de prijs binnen een langere periode opwaarts of neerwaarts? Bestudeer hiervoor diverse tijdspanne, bijv. de afgelopen 7 dagen, 30 dagen en het afgelopen halfjaar.

 • Op wat voor manier komt de notering tot stand?

Hebben koerstoenames in de historie een relatie gehad met innovatie of was de stijging slechts door een pump en dump? 

 • Heeft Lyra potentie?

Belegt iedereen in de crypto valuta aangezien er grote prijsverhogingen belooft zijn of is Lyra werkelijk met iets bezig dat onze wereld voor altijd kan omtoveren?

 • Lyra project team

Welke mensen zijn er met het cryptocurrency project aan de slag? Is dat 1 enkele ontwikkelaar of is er een groep met developers van over de hele aardbol al (zeer) lange tijd met het crypto project bezig?

Al dit soort vragen zorgen ervoor dat je een scherper inzicht krijgt over de groeipotentie van Lyra. Het is belangrijk om ook bewust te zijn dat niet ieder crypto project voor elke belegger geschikt is. Sommige investeerders hechten belang aan duurzame (crypto) projecten, de ander aan crypto projecten in de gezondheidszorg en weer een ander kijkt enkel naar het hoogste winstopbrengst. 

Je belegt jouw geld en uitsluitend jij zou daarom moeten beslissen waarin je dit stopt. Door de LYR koers goed te snappen en de koers te volgen over een langere periode weet je exact wanneer het een mooi moment is om te beleggen. Bepaal dus voor jezelf de enige belangrijke Lyra koers verwachting. Om de koersinzichten van jaren terug te kunnen analyseren vind je direct hieronder de Lyra koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

De belangrijkste data inzichten van de LYR coin

Een zwaarwegende graadmeter voor de opkomst van Lyra is de LYR coin. In de cryptomarkt ook wel tokenomics genoemd, anders gezegd alle zaken die rondom de cryptocoin potentieel interessant kunnen zijn voor een belegger. Hierbij moet je denken aan de methode waarmee de LYR token functioneert, welk gebruik het heeft op de blockchain technologie , maar ook hoe deze crypto aan de ‘achterkant’ gebouwd is. 

De schaarste van de Lyra coin is een belangrijke oorzaak in de gehele situatie. Hoeveel crypto coins zullen er maximaal bestaan en hoeveel cryptomunten zijn er op dit moment al uitgegeven? Als vuistregel kun je jezelf vastklampen aan dat hoe meer cryptotokens er al zijn beschikbaar gekomen, hoe beter dit is voor de toekomstige prijs. Je kan dit verifiëren door de recente voorraad (10,000,000,000 LYR) te verifiëren met de totale voorraad (10,000,000,000 LYR).

Verder zijn er, om de toekomstige koerswaarde van de LYR coin te bepalen, ook nog andere belangrijke dingen die je moet nakijken:

 • Is de cryptotoken noodzakelijk op het platform?

Hiermee bedoelen wij of de cryptotoken feitelijk iets toevoegt aan het ontwerp of dat dit project uitsluitend is opgericht om geld te beuren voor betrokkenen.

 • Hoeveel nieuwe tokens verschijnen er in volledigheid nog bij?

Het is nuttig om te analyseren of een token tot in de oneindigheid gemaakt kan worden of dat er een limiet aan zit. Ook de snelheid van de ontwikkeling waarmee nieuw geminende LYR tokens geboren worden is interessant voor de doorbraak van je investering.

 • Kan het gebruik van de cryptomunt exponentieel toenemen?

Betreft het een crypto token die veelvuldig gebruikt moet worden naarmate het netwerk groter wordt en is de LYR coin dus écht verbonden met het platform of niet? 

Door antwoord te geven op dit soort type vragen en dit te combineren met de use-case en de LYR coin kun jij hopelijk een inschatting maken over de groeipotentie van de LYR crypto waarde. Ook op dit stuk zijn naar mijn mening minimaal 90% van de investeerders nalatig. Door dit huiswerk juist wél te doen ga jij je onderscheiden en veel meer verdienen aan je vakkundigheid.

* Currency in USD
Historical Price for Lyra
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is de Lyra prognose?

De Lyra verwachting is lastig te voorspellen. Door goed onderzoek te doen en de gegevens in deze blog in je achterhoofd te houden is het de bedoeling dat je een eigen visie gaat vormgeven over het cryptocurrency project. Je kunt hiermee zelf een verwachting creëren en uiteindelijk een steeds betere Lyra koers verwachting schetsen voor de toekomst. Daarnaast is het hierbij belangrijk om dit voor zowel een kortere- als langere periode uit te stippelen.

De Lyra verwachting voor 2021 kan een beetje kort dag zijn. Plotselinge uitschieters door het meest recente Lyra nieuws, het algemene gevoel of gewoon mismanagement van het project team kunnen funest zijn. Het omgekeerde is echter ook waar. Onvoorziene nieuwe samenwerkingen of het uitbreken van een nieuwe bull markt zullen voor een behoorlijke stijging zorgen. 

Blikken we verder vooruit, zoals naar de Lyra prognose voor 2024, 2026, 2031? Dan is het al verschillend. Wanneer we de historie van de crypto markt onderzoeken is de crypto eigenlijk in een snel toenemende lijn omhoog geschoten. De crypto is één van de snelstgroeiende markten uit de historie en dit resulteert in een behoorlijk rendement.

Of LYR nu de cryptotoken is die gaat omhoogkomen of niet blijft lastig te voorspellen. Wel is het duidelijk dat binnen het crypto circuit veel crypto coins kunnen zorgen voor flinke winsten. Het is straks aan jou om uitvoerig je onderzoek uit te voeren en de juiste cryptocurrency eruit te pikken. Hoe serieuzer je jouw Lyra crypto prognose motiveert, hoe groter het vooruitzicht is dat je de juiste keuzes selecteert.

Tip: Leren over het geld verdienen met bitcoin en cryptocurrency? Met deze Gratis Masterclass zit je gebakken.

Waar kan ik Lyra kopen?

Na jouw analyse kom jij ten slotte op een punt terecht dat jij een keuze gaat vormen, wel of geen LYR kopen. Als je geloof hebt in het vooruitzicht van Lyra moet je kopen. Denk jij dat het geen potentie heeft? Dan adviseren wij om ver uit de buurt te blijven van de markt.

Geloof in dit geval alleen in je eigen LYR verwachting en laat je niet snel verlokken door hype berichten. ‘Crypto experts en andere mensen op sociale media proberen je vaak rooskleurige voorspellingen aan te leunen. Meestal doe je er goed aan om hier niet naar te luisteren. Je weet niet wat de gedachte is van dit soort uitingen.

Wil je Lyra kopen omdat het goed past bij jouw eigen opvatting en omdat je vermoed dat de coin (aanzienlijk) in waarde kan toenemen in het vooruitzicht? Dan kun jij op verscheidene crypto diensten terecht. Direct hieronder vind je mijn favoriet:

Bitvavo is de bekendste exchange van Nederland. Het platform heeft de voordeligste handelskosten, vult regelmatig het assortiment aan cryptocurrency aan en heeft een goede koppeling met je bankrekening. Eenvoudig geld storten met iDEAL en je gemaakte winst binnen 24 uur weer op je bankrekening.

 1. Account aanmaken via onderstaande knop
 2. De verificatie doorlopen (paar dingen uploaden, zo gebeurt)
 3. Je bankrekening koppelen (via een soort van tikkie € 1 overboeken, 30 seconden)
 4. Geld storten met iDEAL
 5. Je euro’s omwisselen voor je gewenste cryptocurrency

Maak je een gratis account aan via onderstaande link? Alleen dan krijg je een welkomstbonus van € 1000 aan handelskosten cadeau.

Het laatste Lyra nieuws

Zoals voorheen al besproken is het Lyra nieuws van nu erg belangrijk voor je bestudering. Om die reden blijf je namelijk up-to-date over het actuele nieuws en je ziet direct of er nieuwe functies toegevoegd worden aan het cryptocurrency project.

Wanneer je het LYR nieuws op de voet volgt ben je de grote meerderheid voor en hoef je nooit meer op vreemden te rekenen voor wat betreft je actualiteiten. Volg te allen tijde het echte Twitter-account van jou lievelings- cryptocurrencies en zorg dat je dit iedere dag even controleert.

Actualiteiten over bijkomende functies, maar ook mogelijke schandalen ken jij straks als een van de eersten en jij kunt dus ook snel meer Lyra bijkopen of anderzijds verkopen indien dat nodig is. Al de informatie in dit koersartikel bij elkaar versterkt je hopelijk met het bouwen van een krachtige Lyra analyse. Veel voorspoed met handelen!

Wat is Lyra?

Lyra is momenteel de nummer 2067 op de rangschikking van de grootste cryptocurrencies. Het crypto project heeft een market cap van $ 2,028,293. De Lyra koers heeft een prijs van $ 0.000203. De afgelopen 24 uur was het handelsvolume Lyra.

Gaat de Lyra koers stijgen of dalen?

Niemand kan garanderen of de Lyra koers gaat stijgen of krimpen in de toekomst. De algemene crypto markt zal hoogstwaarschijnlijk blijven klimmen. Het is aan jou als investeerder om te achterhalen of en welke projecten mee zullen pieken (in notering).

Wat is de LYR coin?

Wanneer jij geïnteresseerd bent in Lyra dan koop je de LYR coin. Op de blockchain wordt het toegepast en investeerders handelen erin als ze ervan overtuigd zijn dat de prijs in de toekomst zal toenemen. Door het handelen in bijvoorbeeld LYR worden winsten gemaakt zo zijn hier al bizar veel mensen heel rijk mee geworden.

Wat is de Lyra koers in euro?

De Lyra koers is in euro op dit moment 0,000180 waard.

Wat is de Lyra koers in dollar?

De Lyra koers is in dollar op dit moment $ 0.000203 waard.

Hoe stijgt de Lyra koers?

De LYR koers ontstaat door marktwerking. Als ineens veel mensen Lyra willen verhandelen schiet de vraag omhoog, echter niet per se het aanbod. Investeerders bieden ,zodra dat gebeurt, onderling tegen elkaar op om zodoende toch Lyra te kunnen kopen. De waarde stijgt hierdoor en dat maakt de crypto koers zo instabiel.

Hoe daalt de Lyra koers?

De LYR koers ontstaat door marktwerking. Als geen persoon Lyra wil kopen en er desondanks toch mensen zijn die hun LYR wél willen verhandelen moeten zij de verkoopprijs wel verlagen om een belegger te vinden. Verkopen opeens veel mensen op hetzelfde moment hun cryptocoins? Dan gaat de prijs hard dalen.

Hoe kan ik Lyra bewaren?

Op de meeste exchanges krijg jij direct een wallet waarmee je jouw Lyra kunt opslaan. De betrouwbare manier om jouw cry[tpvaluta op te bergen is toch een fysieke wallet zoals de Ledger of Trezor.

Favicon Bitstraat.nl

Koers verwachtingen

Disclaimer

Op bitstraat.nl vind je veel koers data. Het is de bedoeling dat je ervan kunt leren, maar het is geen advies. Doe altijd je eigen onderzoek en investeer nooit geld dat je niet kunt missen.