Shiba Inu verwachting, info over de Shiba Inu crypto

Shiba Inu is een cryptocurrency die je wellicht wat vaker voorbij hoort komen de laatste tijd. In de blockchain wereld stijgen en dalen projecten constant en wie zich weet te vestigen tussen de grote namen zal extreem in waarde stijgen. In dit artikel zullen we je daarom meer vertellen over de Shiba Inu crypto, de Shiba Inu verwachting en het laatste Shiba Inu nieuws.

Wil je de introductie overslaan en direct Shiba Inu kopen? Dan hebben we daar op deze pagina ook handige tips voor. Wij raden je Bitvavo aan, dé exchange van Nederland. Je koopt er snel je cryptocurrency met iDEAL zonder technisch onderlegt te zijn. Schrijf je je nu in via deze link? Dan krijg je zelfs een welkomstbonus. Je handelt de eerste € 1000 zonder handelskosten! Heel prettig voor je eerste aankopen.

Wat is Shiba Inu?

Shiba Inu
SHIB
Shiba Inu is een project in de crypto wereld en gaat op het moment over de toonbank voor $ 0.000011. De totale market cap van het project (de totale waarde) is $ 6,453,277,394 en in totaal is er in de afgelopen 24 uur voor $ 331,695,625 verruild op exchanges. De rank op coinmarketcap van Shiba Inu tussen de grootste projecten is 14.

Koers$ 0.000011
Koersverschil (24u)2.78%
Koersverschil (7d)-2.93%
Handelsvolume (24u)$ 331,695,625
Marketcap$ 6,453,277,394
Supply589,360,497,314,977 SHIB
Totale supply999,990,932,407,043 SHIB

Shiba Inu koers

Het is 510 dagen geleden dat Shiba Inu op het hoogste punt ooit stond. De waarde was destijds $ 0.000086. Natuurlijk wil je als belegger dat deze koers snel weer doorbroken wordt, maar helaas weet niemand vooraf wanneer en of dit gaat gebeuren. Wel hebben we vroeger vaak gezien dat vorige All Time High’s vaak doorbroken zijn.

Als belegger koop je cryptocurrency en in dit geval Shiba Inu voor de lange termijn en verkoop je het zodra je een mooie winst hebt gemaakt. De marktcyclus heeft hier veel invloed op. In een bull markt stijgen de meeste projecten door het positieve sentiment en het omgekeerde geldt voor een bear markt. Laag inkopen is zoals je wel begrijp de bedoeling zodat je het hoog weer kunt verkopen met veel winst.

Veel beleggers houden een timeframe van 3 – 8 jaar in hun achterhoofd als ze naar crypto beleggingen kijken. Handelen op korte termijn wordt daytrading genoemd, maar hiervoor is veel kennis noodzakelijk. Een handige tradingbot die je daarvoor kunt gebruiken is Cryptohopper! Wil je echt leren over cryptocurrency en het geld verdienen met cryptocurrency? Dan kun je deze gratis cursus volgen en deze week nog beginnen.

Op korte termijn zijn er veel dingen die fout kunnen gaan. Economische trends hebben invloed op de Shiba Inu coin, maar ook de vorderingen van de ontwikkelaars (of het gebrek hieraan) hebben grote impact. Door jezelf van kennis te voorzien over de Shiba Inu crypto en over hoe de wereld van handelen werkt ben je klaar om te profiteren van de kansen die hier liggen.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

Wat zijn de Shiba Inu verwachtingen?

Het is heel moeilijk om een bedrag te noemen waarop de prijs binnenkort staat. Je moet zelf de genoemde factoren bekijken en inschatten welke richting het project ingeslagen heeft. Zie je een stijgende community, meer handelsvolume en een stijgende koers? Dan heeft het er alle schijn van dat de Shiba Inu crypto bezig is met een opmars waarvan jij kunt profiteren.

Shiba Inu stijgt in de regel als het product dat ze maken populairder wordt. Hierdoor komen nieuwe beleggers met het project in aanraking en zodra ze kopen gaat de waarde van het project en daarmee de Shiba Inu coin omhoog. Hoe meer adoptie er is rondom een project en de hele crypto markt, hoe positiever dat is voor de toekomstige waarde.

De Shiba Inu verwachting is daarom afhankelijk van talloze factoren. Je moet voor jezelf bepalen welke jij langs je beleggingsstrategie houdt en waar je waarde aan hecht. Onthoudt ook dat een periode van 5 jaar heel normaal is om een belegging aan te houden. HODL’en is een goede strategie gebleken voor de vroege beleggers.

Een andere goede tip die we je mee willen geven is dollar cost average. Dit is dé beste strategie om een goede portfolio op te bouwen. Als belegger kun je beter iedere maand een beetje Shiba Inu kopen dan al je geld ineens in het project stoppen. Dit heeft te maken met de grillen van de markt. Je koopt op deze manier altijd voor een gemiddelde prijs in. Koop je ineens, dan kun je het net slecht timen en nog jaren onder water staan met je investering.

Bij positieve ontwikkelingen rondom de Shiba Inu koers verwachting kan het hard gaan met de stijging. We hebben sinds de start van de crypto beweging al honderden projecten gezien die binnen enkele dagen met 100+% stegen. Gaat het de goede kant op met de Shiba Inu verwachting? Dan zijn stijgingen van 100% of zelfs 1000+% binnen een paar weken/ jaren heel goed mogelijk!

Begin vandaag nog met dollar cost average en koop je eerste Shiba Inu op Bitvavo met behulp van de welkomstbonus!

Shiba Inu kopen

Als je verwacht dat de Shiba Inu coin in waarde gaat stijgen doe je er goed aan om de token te kopen. Je kunt er dan geld mee verdienen zoals je wel begrijpt. Het sentiment op de markt is belangrijk en de ontwikkelingen van Shiba Inu zelf kunnen een grote impact maken op de mogelijke stijging en de hoeveelheid geld die jij er dus mee kunt verdienen. Direct Shiba Inu kopen? Dat kan o.a. via Bitvavo.

Shiba Inu nieuws

Een belangrijke factor bij een grote stijging is het laatste Shiba Inu nieuws. Zie je dat de ontwikkelaars goede producten maken die aan kunnen slaan bij de menigte? Dan is de kans groot dat de waarde van de coin zal stijgen. Bij het opstellen van een Shiba Inu koersverwachting zou je daarom altijd naar de social media van Shiba Inu moeten kijken. Je kunt daarmee een groot voordeel behalen ten opzichte van de andere handelaren.

Favicon Bitstraat.nl

Koers verwachtingen

Disclaimer

Op bitstraat.nl vind je veel koers data. Het is de bedoeling dat je ervan kunt leren, maar het is geen advies. Doe altijd je eigen onderzoek en investeer nooit geld dat je niet kunt missen.

Trade the Future 🚀Koop, verkoop en bewaar meer dan 150 digitale valuta bij de grootste exchange van Nederland.
 • Handige Mobiele App
 • Stakingopbrengsten
 • Veiligheidsmaatregelen