Wat is de BonFi verwachting? BNF koers, historie & data

Er bestaan vele crypto projecten en er komen iedere dag meer bij. Het is daarom behoorlijk moeilijk om een duidelijke prognose te vormen over de potentie van een cryptocurrency, waaronder bijvoorbeeld BonFi. Op onze website ondersteunen we jou hiermee door de meest geschikte gegevens te bieden. Jij zal op die manier een eigen analyse vormen en bent niet meer afhankelijk van de ‘crypto experts’ op Instagram die verkeerde analyses voorspiegelen.

In dit artikel vertellen wij je alles over BonFi. We bespreken de BonFi verwachting, de BNF koers en vertellen je meer over de historische koers. Uiteraard vertellen we je op welke data je nu écht moet gaan letten om met beleid te investeren in BonFi.

BonFi koers & historie

BonFi is een cryptocurrency met een market cap van $ 830,064. Met deze market cap bezetten ze positie 2451 van coinmarketcap. De BonFi koers heeft een koerswaarde van $ 0.002967. De afgelopen 24 uur was het koersverschil van de BNF coin 0.45% , ter vergelijking, in de laatste 7 dagen was dit verschil 4.95%.

De BonFi All Time High bevindt zich op een notering van $ 0.050887 (April 6, 2021). Als we gaan berekenen hoe lang dit al geleden is komen we uit op 239 dagen. We merken bij cryptocoins regelmatig dat de koerswaarde na een All Time High weer daalt om daarna weer een gooi te doen om de All Time High te verbreken.

Dit staat in relatie met de marktcyclus. We duiden dit ook wel als een bull markt (periodes waarin de indexen enkel lijken te stijgen) en bear markt (periodes waarin koersen uitsluitend lijken te zakken). Deze stemming is belangrijk voor investeerders en het is zodoende een grote component voor de BonFi waarde.

Het is goed om dit soort coin data te observeren, omdat je hiermee relatief simpel patronen kunt opsporen. Durf je iets te kopen wanneer jij er nog niet naar hebt gekeken? Rationeel gezien lijkt dit niet echt natuurlijk. Niettemin zien wij dit regelmatig plaatsvinden in het milieu van de cryptocoins.

Er zijn maar nauwelijks personen die serieus de moeite nemen om de BonFi koers uitgebreid te bestuderen. Enkel kijken op basis van een BNF voorspelling van iemand op social media schiet niet op. In plaats daarvan werkt het beter om jezelf de volgende (kritische) vragen te stellen:

 • Wat doet de globale ontwikkelingslijn in de BNF koers? 

Gaat de koers over een langere tijd naar boven of neerwaarts? Ontdek hiervoor diverse tijdframes, zoals de laatste zeven dagen, 30 dagen en het afgelopen halfjaar.

 • Op welke wijze komt de notering tot stand?

Hebben koerstoenames in het verleden betrekking gehad op vernieuwing of was de verhoging slechts vanwege een pump & dump? 

 • Heeft BonFi bestaansrecht?

Investeert iedereen in de crypto valuta aangezien er aanzienlijke prijsstijgingen belooft zijn of is BonFi werkelijk met iets in de weer dat onze handelswijze voorgoed kan omtoveren?

 • BonFi project team

Welke personen zijn er met het cryptocurrency project bezig? Is dat 1 enkele ontwikkelaar of is er een team van developers van over de hele aardbol al lange tijd met de crypto valuta bezig?

Dit type onderzoeksvragen resulteren erin dat jij een scherper inzicht krijgt over de groeipotentie van BonFi. Verder is het belangrijk om ook bewust te zijn dat niet elk crypto project voor elke belegger weggelegd is. De ene belegger hecht betekenis aan milieuvriendelijke crypto projecten, een ander persoon hecht waarde aan crypto projecten in de gezondheidsbranche en weer een ander persoon kijkt slechts naar het maximale winstpotentieel. 

Je investeert jouw centen en uitsluitend jij zou dus moeten beslissen waarin je dit belegt. Door de BNF koers globaal te kennen en dit in de gaten te houden over een langere periode weet je precies wanneer het een goed moment is om in of uit te stappen. Hierdoor bepaal je voor jezelf de enige essentiële BonFi koers verwachting. Om de koersinzichten van jaren geleden te kunnen onderzoeken vind je direct hieronder de BonFi koersgrafiek.

 • Zoom
 • Hour
 • Day
 • Week
 • Month
 • Year
 • All Time
 • Type
 • Line Chart
 • Candlestick

De complete coin data rondom de BNF coin

Een belangrijke graadmeter voor de doorbraak van BonFi is de BNF coin. In de cryptomarkt ook wel tokenomics genoemd, kortom alle factoren die rondom de cryptocurrency relevant kunnen zijn voor een mogelijke investeerder. Je kan hierbij denken aan de wijze waarop de BNF token werkt, welke toepassingen het heeft op het netwerk en natuurlijk ook hoe deze coin aan de ‘achterkant’ gemaakt is. 

De schaarsheid van de BonFi coin is een belangrijke factor in de gehele opzet. Hoeveel tokens zullen er in totaal op de markt komen en hoeveel cryptomunten zijn er momenteel al uitgegeven? Als vuistregel kun je onthouden dat hoe meer cryptomunten er al zijn uitgegeven, hoe beter dit is voor de toekomstige koerswaarde. Je kan dit nagaan door de huidige supply (281,166,344 BNF) te toetsen met de uiterste supply (962,499,999 BNF).

Daarnaast zijn er, om de naderende koers van de BNF coin te bepalen, ook andere belangrijke dingen die jij zou moeten checken:

 • Is de cryptotoken benodigd op het netwerk?

Hiermee bedoelen wij of de crypto coin daadwerkelijk iets toevoegt aan het beoogde doel of dat cryptomunt enkel is opgericht om centen te ontvangen voor eigen gewin van de oprichters.

 • Hoeveel originele coins verschijnen er in volledigheid nog bij?

Het is verstandig om te analyseren of een crypto coin tot in de oneindigheid gemaakt kan worden of dat er een marketcap aan zit. Ook de gang waarmee nieuw geminende BNF coins ter wereld komen is van belang voor een goed rendement op je investering.

 • Kan het gebruik van de cryptomunt evenredig toenemen?

Gaat het om een munt die vaker gebruikt moet worden wanneer de blockchain groter wordt en is de BNF coin dus écht verbonden met het platform of niet? 

Door antwoord te geven op dit soort type vragen en dit te mixen met de use-case en de BNF coin kun je beter een prognose maken over de groeipotentie van de BNF crypto waarde. Ook op dit stuk zijn naar mijn mening minimaal 9 op de 10 beleggers nonchalant. Door dit huiswerk netjes te doen zal je uitblinken en veel verdienen aan je vakkundigheid.

* Currency in USD
Historical Price for BonFi
DateOpenCloseHighLowVolume

Wat is de BonFi verwachting?

De BonFi verwachting is moeilijk in te schatten. Door correct huiswerk te doen en de informatie in dit koersverwachtingsartikel in je op te nemen ga je vanzelf een eigen visie gaat krijgen over het cryptocurrency project. Je kunt hiermee zelf een beoordeling creëren en uiteindelijk een goede BonFi koers verwachting schetsen voor de toekomst. Daarnaast is het hierbij essentieel om dit voor zowel een kortere- als langere periode te bedenken.

De BonFi verwachting voor 2021 is wellicht iets te kort dag. Plotselinge uitschieters wegens het meest recente BonFi nieuws, het algemene gevoel of zomaar mismanagement van het team kunnen funest zijn. Het omgekeerde is natuurlijk ook waar. Plotselinge nieuwe samenwerkingsverbanden of het uitbarsten van een nieuwe bull markt zullen voor een aanzienlijke waardestijging zorgen. 

Blikken we verder vooruit, bijvoorbeeld naar de BonFi prognose voor 2024, 2026, 2031? Dan gaat het al verschillend. Wanneer wij het verleden van de crypto markt onderzoeken is de crypto vrijwel altijd in een rechte lijn naar boven geschoten. De crypto markt is één van de snelstgroeiende markten uit de historie en dit resulteert in een behoorlijke winst.

Of BNF nu de crypto coin is die gaat toenemen of niet blijft moeilijk te voorzien. Wel is het duidelijk dat binnen de crypto wereld veel cryptovaluta’s kunnen leiden tot hoge winsten. Het is straks aan jou om uitvoerig je huiswerk te doen en de meest potentiële crypto coin eruit te pikken. Hoe serieuzer je je BonFi crypto verwachting motiveert, hoe hoger de kans is dat jij de juiste keuzes selecteert.

Tip: Leren over het geld verdienen met bitcoin en cryptocurrency? Met deze Gratis Masterclass zit je gebakken.

Waar kan ik BonFi kopen?

Na je onderzoek kom jij uiteindelijk op een punt terecht dat je een beslissing gaat maken, wel of geen BNF kopen. Als je geloof hebt in de toekomst van BonFi moet je kopen. Verwacht je dat de coin geen bestaansrecht heeft? Dan adviseren wij om ver uit de buurt te blijven van de markt.

Vertrouw in dit geval alleen in je individuele BNF verwachting en laat je niet snel verlokken door nepberichten. ‘Crypto experts en willekeurige personen op de socials zullen je frequent niet goed onderbouwde verwachtingen aan te smeren. Meestal maak je de beste keuze om er niet naar te luisteren. De reden is dat je niet weet wat de intentie is van dergelijke uitingen.

Wil je BonFi kopen omdat het exact past bij jouw afzonderlijke opinie en omdat jij rekening houdt met het feit dat de cryptovaluta (aanzienlijk) in waarde kan oplopen in het vooruitzicht? Dan kun jij op diverse crypto diensten terecht. Direct hieronder vind je mijn favoriet:

Bitvavo is de bekendste exchange van Nederland. Het platform heeft de voordeligste handelskosten, vult regelmatig het assortiment aan cryptocurrency aan en heeft een goede koppeling met je bankrekening. Eenvoudig geld storten met iDEAL en je gemaakte winst binnen 24 uur weer op je bankrekening.

 1. Account aanmaken via onderstaande knop
 2. De verificatie doorlopen (paar dingen uploaden, zo gebeurt)
 3. Je bankrekening koppelen (via een soort van tikkie € 1 overboeken, 30 seconden)
 4. Geld storten met iDEAL
 5. Je euro’s omwisselen voor je gewenste cryptocurrency

Maak je een gratis account aan via onderstaande link? Alleen dan krijg je een welkomstbonus van € 1000 aan handelskosten cadeau.

Het laatste BonFi nieuws

Zoals voorheen al benoemd is, is het BonFi nieuws van vandaag zeer belangrijk voor jouw observatie. Om die reden blijf je namelijk op de hoogte van het meest recente nieuws en je ziet meteen of er nieuwe features toegevoegd worden aan het project.

Door het BNF nieuws op de voet te volgen ben je de massa voor voor en hoef je nimmer meer op onbekenden te rekenen voor je actualiteiten. Volg voortdurend het echte Twitter-account van jou favoriete cryptoprojecten en let op dat je dit elke dag even checkt.

Actualiteiten over bijkomende functies, maar ook eventuele schandalen weet jij straks als een van de eersten en jij kan dus ook eerder meer BonFi bijkopen of juist verkopen mocht dat nodig zijn. Al de informatie op deze pagina bij elkaar helpt jou hopelijk met het maken van een krachtige BonFi analyse. Veel succes met handelen!

Wat is BonFi?

BonFi is tegenwoordig de nummer 2451 op de lijst van de grootste cryptocurrencies. Het crypto project staat op een market cap van $ 830,064. De BonFi koers heeft een prijs van $ 0.002967. De laatste 24 uur was het handelsvolume BonFi.

Gaat de BonFi koers klimmen of krimpen?

Geen persoon kan garanderen of de BonFi koers gaat aantrekken of krimpen in de toekomst. De globale crypto markt zal hoogstwaarschijnlijk blijven klimmen. Het is aan jou als belegger om erachter te komen of en welke projecten mee zullen groeien (in waarde).

Wat is de BNF coin?

Wanneer jij geïnteresseerd bent in BonFi dan koop je de BNF coin. Op het netwerk wordt het toegepast en investeerders kopen het als ze ervan uitgaan dat de notering in de toekomst zal aantrekken. Zodra je gaat handelen in bijvoorbeeld BNF worden verdiensten gemaakt en hier zijn al veel beleggers heel rijk mee geworden.

Wat is de BonFi koers in euro?

De BonFi koers is in euro momenteel 0,002634 waard.

Wat is de BonFi koers in dollar?

De BonFi koers is in dollar op dit moment $ 0.002967 waard.

Hoe stijgt de BonFi koers?

De BNF koerswaarde ontstaat door vraag en aanbod. Zodra ineens veel beleggers BonFi willen kopen schiet de vraag ‘door het dak’, echter niet per se het aanbod. Investeerders bieden op dat moment tegen elkaar op om toch BonFi te kunnen inkopen. De waarde klimt hierdoor en dat maakt de crypto koers zo instabiel.

Hoe daalt de BonFi koers?

De BNF koers komt tot stand door marktwerking. Als geen persoon BonFi wil kopen en er desondanks toch mensen zijn die hun BNF wél willen verkopen moeten zij de vraagprijs wel omlaag doen om een investeerder te vinden. Verkopen opeens veel mensen op hetzelfde moment hun crypto? Dan gaat de koers hard kelderen.

Hoe kan ik BonFi opbergen?

Op de meeste cryptobeurzen krijg je direct een crypto-wallet waarin je jouw BonFi kunt opslaan. De betrouwbare manier om jouw cryptocoins te bewaren is toch een hardware wallet bijvoorbeeld de Ledger of Trezor.

Favicon Bitstraat.nl

Koers verwachtingen

Disclaimer

Op bitstraat.nl vind je veel koers data. Het is de bedoeling dat je ervan kunt leren, maar het is geen advies. Doe altijd je eigen onderzoek en investeer nooit geld dat je niet kunt missen.